La Sousta 4 stjerner campingpladsen

Aktiviteter

Sammen med familien : En vandretur ? En sejlads ned ad Gardon floden i kano ? En volley-ball kamp eller pétanque turneringen, som er absolut uundgåelig ? Fire medarbejdere står til rådighed hver dag i juli og august måned. Sport, kultur og sjove oplevelser står på programmet.

Tennis, football, volley, bueskydning, fitness...

Både i dags-og aftentimerne, for voksne og børn eller for hele familien ! Oplevelser og arrangementer.
Hvorfor ikke prøve nogle nye aktiviteter i ferien ?

 

AQUAGYM, CANOË-KAYAK, PADDLE

En vandretur? Nedstigningen af Gardon CANOE? en volleyball turnering eller uundgåelig petanque-turnering? Et hold på fire facilitatorer er til rådighed hver dag i juli og august. Sport, kultur og venlighed er det program!

 

Campingpladsen La Sousta er det ideelle sted at komme tættere på naturen og dyrke udendørs aktiviteter. Med vores partner BMG tilbyder vi en række aktiviteter, der passer til alles smag og niveau. (juli august)

INITIERINGSPADLE

Oplev padlen: en meget sjov vandaktivitet og tilgængelig for alle niveauer. Deltagerne kan tage sig tid til at udforske omgivelserne og nyde naturens skønhed, mens de træner. Denne aktivitet er også velegnet til familier med små børn.

ORIENTERINGSLØB

For elskere af udfordringer og eventyr er orienteringsløb en perfekt aktivitet. Deltagerne bruger en GPS til at opdage Pont du Gard-stedet og finde de skjulte beacons. Denne aktivitet er ideel for familier og vennegrupper!

VANDRETUR + KANORAID

Et naturligt RAID siger du? For dem, der leder efter en sportsaktivitet, tilbyder vores aktivitetsledere i samarbejde med BMG en vandretur fra campingpladsen. Passerer ved Pont du Gard obligatorisk og derefter retning Collias for at gå om bord på kanoerne og ned ad Gardon! En fantastisk måde at beundre skønheden i den omkringliggende natur.

 

 

  • Sportsturneringer (pétanque, fodbold, bordte, Tennis, volley-ball osv)
  • Bueskydning
  • Guldsøgning
  • Huleforskning
  • « Natur » udflugter (link til samarbejdspartner)
  • Markedsfest
  • Udendørs fitness område

Canoe

Canoe

1 afgange er beregnet hver dag : 10.30
Hver dag med afgang fra campingpladsen
Du kan sejle i kano og kajak med afgang fra campingpladsen, men husk at reservere !

PRISER
Voksne (18 ANS): 25 €
Teenagere (13 - 17 ans): 21 €
Børn (6 minimum -13 ans): 13 €

Aftenliv

Kun i juli og august.

På Bistrot er der musik hver aften (fra kl. 21 til kl. 23.30).    

Der spilles forskellig musik : Disco, "Live  koncerter", Miss og Mister Sousta konkurrence, syng med til musikken !

For at overholde reglerne vedrørende persondata giver vi dig valget om, hvorvidt du vil aktivere forskellige værktøjer, der giver os mulighed for at forbedre din oplevelse på denne side (målgruppemåling, sociale netværk osv.)  Lær mere
Personlig data