La Sousta 4 stjerner campingpladsen

Sol, vand, skygge og fred

Vi er ideelt beliggende lige midt mellem Nîmes og Avignon med muligheder for tage på ture i Provence, Camarguen og Cevennerbjergene. Alt er indenfor en radius på mindre end en times køretid, så hvis du er ude efter nye og spændende udflugtsmål, så er vi centralt placeret ! Vores campingplads består af 258 pladser til telte, campingvogne eller autocampere, 8 bivuakker, 4 hytter og 60 mobilhomes. (330 pladser)

Campingpladser i Provence i Gard

 

Besøg la Sousta

Vent et par sekunder...

Vil du flygte til Provence?
Campingpladsen Sousta ligger ved indgangen til Provence, Camargue og 1 time fra Cévennes. Til din ferie,kom og nyd Provence fra marts til oktober! Ved foden af Pont du Gard (2 minutters gang fra pladsen), genopdag livets sødme, cikadernes sang, de provencalske markeder, lur i fyrretræsskygge ... du er der!

Uden for sæsonen kan du vælge din placering frit.

En central og ideel geografisk placering til alle dine udflugter: Les Baux de Provence, Saint Rémy de Provence, le Grau du Roi, Arles, og mange andre !

En fan af lediggang, nyd også roen, vores private strand og swimmingpoolen!

 

Med mere end 250 standpladser på ca. 100 m², telte, campingvogne og autocampere er velkomne!

Da kundetilfredshed er en af ??vores prioriteter, tøv ikke med at foreslå dine forventninger på tidspunktet for reservationen: skygge eller sol, nær floden, fantastisk beliggenhed for et stort anlæg, satellit- eller internetmodtagelse nær sanitære faciliteter eller swimmingpoolen langt fra receptionen ...

Vi vil altid gøre vores bedste for at imødekomme dine forventninger og give dig den nødvendige komfort til en fredelig ferie i Sousta!

 

Oplev campingpladsens plan

 

 

Gard: afslapningsdestination og udflugter mellem Provence og Camargue

 

 

Besøg Provence og Gard fra campingpladsen.

Oplev Pont du Gard, Uzès, Nîmes, Les Baux de Provence, Avignon, Saint Rémy de Provence, okkerne i Roussillon ...

Omkring campingpladsen vil mange landsbyer, der er karakteristiske for Provence, få dig til at opdage traditionerne og know-how i vores region.

 

Oplev den lokale flora og fauna ved at tage de mange vandrestier eller slappe af til en familie picnic i krat eller det omkringliggende skov.

Afgang fra Saint-Bonnet-du-Gard springvandet, tage GR 6, som fører dig til Pont du Gard. Du kan følge resterne af akvædukten til Vers-Pont-du-Gard, kendt for sin kalksten, et byggemateriale, der trodser tiderne.

Start altid fra Pont du Gard, tage GR 63 og besøge den middelalderlige landsby Castillon-du-Gard, der ligger på en kalkstenhøj. Landsbyen har flere arkitektoniske aspekter: brostensbelagte gader og gargoyles, voldenes hus ...

 

Idéer til vandreture / gåture

 

For at overholde reglerne vedrørende persondata giver vi dig valget om, hvorvidt du vil aktivere forskellige værktøjer, der giver os mulighed for at forbedre din oplevelse på denne side (målgruppemåling, sociale netværk osv.)  Lær mere
Personlig data