Grupper på Sousta

Vi er glade for at byde dig velkommen til campingpladsen Sousta, beliggende i hjertet af uspoleret natur få skridt fra Pont du Gard. Vi tilbyder overnatning på rummelige, skyggefulde campingpladser for din største komfort eller i mobilhomes!

Vores campingplads byder velkommen til forskellige typer grupper: vandrere, cyklister, cyklister, sportsforeninger, virksomheder, skoler, seminarer osv., afhængigt af tilgængelighed og arten af ??anmodningen. Sportsklubber: en passende struktur og en ideel ramme for dine forberedelser og træningskurser!

Vi har planlagt alt, så dit ophold foregår under de bedste forhold. Du vil kunne drage fordel af vores faciliteter og tjenester såsom:

  • En udendørs swimmingpool (uopvarmet) til at køle af og slappe af
  • Sportspladser til at underholde og motionere
  • En bar/restaurant til at spise og slukke tørsten
  • Sanitære faciliteter
  • købmand
  • Wi-Fi adgang
  • Mødelokale

 

Vent ikke længere med at booke dit ophold på Camping La Sousta og nyd et uforglemmeligt øjeblik som gruppe i enestående naturlige omgivelser!

Vi afholder ingen festlige begivenheder. Vores campingplads er en familieturismelejr og er ikke stedet for familiebegivenheder såsom bryllupper, fødselsdage, dåb osv.. som ville forstyrre den balance, som vores kunder søger, som elsker ro og hvile i de majestætiske omgivelser, som vi tilbyder.

For enhver tilbudsanmodning, kontakt os: info@lasousta.com eller på 04.66.37.12.80

Site par White Chapel - ID-Alizés

Har du et spørgsmål? Kontakt os for flere oplysninger
For at overholde reglerne vedrørende persondata giver vi dig valget om, hvorvidt du vil aktivere forskellige værktøjer, der giver os mulighed for at forbedre din oplevelse på denne side (målgruppemåling, sociale netværk osv.)  Lær mere
Personlig data