Prijzen en beschikbaarheid

Prijsverandering mogelijk door eventuele wijziging van BTW ( nu 10% )

Taxe : 0.66 ¤ per nacht per persoon (18 & +)
Reserveringskosten : 15  ¤
Annuleringsverzekering (facultatief): 4 % van het total bedrag (exclusief reserveringskosten en toeristen belasting)

SENIOR AANBIEDING IN LA SOUSTA

SPECIAAL AANBOD VOOR SENIOREN MET CARAVAN OF CAMPER

De provincie de Gard heeft een hoop te bieden wanneer u er een dagje op uit wilt gaan. Actief of ontspannen, cultuur of museum, voor jong en oud, er is van alles te beleven. La Sousta ligt bijvoorbeeld vlakbij leuke Middeleeuwse dorpjes, zoals Castillon du Gard, Saint Hilaire d'Ozilhan, Valliguières. Of een dagje winkelen in Nîmes of Avignon. Uzès heeft ook veel te bieden wanneer u eens lekker uit eten wilt gaan.
Kom een kijkje nemen!

Voor de senioren ( 60 & + ) biedt camping La Sousta een speciaal tarief aan :

Vanaf de derde week 15,32 ¤ per nacht ( 2 personen, 1 auto, caravan of camper met electriciteit )
Camping La Sousta is niet duur voor de senioren !

EEN RUSTIGE CAMPING VOOR SENIOREN

Lekker kamperen in Zuid-Frankrijk met uw eigen tent, caravan of camper? Dan bent u op camping La Sousta op de juiste plek.

Voor energieke 60-plussers is La Sousta een fantastisch oord : dichtbij de beroemde Pont du Gard gelegen in een bos van dennen en groene eiken, hetgeen de intimiteit van elke kampeerplek bevordert. Er heerst een vredige rust, waarbij u het kabbelen van het water van de rivier "Le Gardon" kunt horen.
De camping ligt dus aan de rivier "Le Gardon", met een privé-strand, in een prachtige natuur. Ook kunt u er vogels en eekhoorns waarnemen, en zelfs bevers, wanneer de zon ondergaat en de dag ten einde loopt.

Een ideaal plekje voor sportvissers, voor kanovaarders, fietsers en wandelaars. Kom ons bezoeken en ontdek onze mooie omgeving!

ONZE LABELS EN PARTNERS

Site par White Chapel - ID-Alizés

Vous avez une question ? Contactez nous pour plus d'infos
Om te voldoen aan de regelgeving met betrekking tot persoonlijke gegevens, geven we u de keuze om verschillende tools al dan niet te activeren waarmee we uw ervaring op deze site kunnen verbeteren (publieksmeting, sociale netwerken, enz.) Meer
Persoonlijke gegevens