Groepen op la Sousta

Wij heten u graag welkom op camping Sousta, gelegen in het hart van de ongerepte natuur, op een steenworp afstand van de Pont du Gard. Wij bieden accommodatie op ruime, schaduwrijke campings voor uw grootste comfort of in stacaravans!

Onze camping verwelkomt verschillende soorten groepen: wandelaars, fietsers, fietsers, sportverenigingen, bedrijven, scholen, seminars, enz., afhankelijk van de beschikbaarheid en de aard van de aanvraag. Sportclubs: een passende structuur en een ideale setting voor uw voorbereidingen en trainingen!

We hebben alles zo gepland dat uw verblijf in de beste omstandigheden plaatsvindt. U kunt profiteren van onze faciliteiten en diensten, zoals:

  • Een buitenzwembad (onverwarmd) om af te koelen en te ontspannen
  • Sportterreinen om te entertainen en te sporten
  • Een bar/restaurant om te eten en uw dorst te lessen
  • Sanitair
  • Supermarkt
  • Wi-Fi-toegang
  • Vergaderzaal

 

Wacht niet langer met het boeken van uw verblijf op Camping La Sousta en geniet met uw groep van een onvergetelijk moment in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving!

Wij organiseren geen feestelijke evenementen. Onze camping is een familietoerismekamp en is niet de plek om familie-evenementen te organiseren zoals bruiloften, verjaardagen, doopfeesten enz... die het evenwicht zouden verstoren dat wordt gezocht door onze klanten die houden van rust en rust in de majestueuze omgeving die wij aanbieden.

Neem voor elke offerteaanvraag contact met ons op: info@lasousta.com of op 04.66.37.12.80

ONZE LABELS EN PARTNERS

Site par White Chapel - ID-Alizés

Vous avez une question ? Contactez nous pour plus d'infos
Om te voldoen aan de regelgeving met betrekking tot persoonlijke gegevens, geven we u de keuze om verschillende tools al dan niet te activeren waarmee we uw ervaring op deze site kunnen verbeteren (publieksmeting, sociale netwerken, enz.) Meer
Persoonlijke gegevens