TENTEN, CARAVANS EN CAMPERS

Een ideaal plekje om te kamperen in het zuiden van Frankrijk, in de Provence, het land van de krekels en de zon, in een familiale sfeer.

Midden in een bos van 14 ha, aan de oever van de rivier of bij het zwembad kunt u rust en kalmte vinden in de schaduw van eiken en dennebomen.

De camping heeft meer dan 258 kampeerplaatsen van ongeveer 100 m2. 
U kunt met een caravan komen, een tent of met een camper.

Bij het reserveren kunt u uw voorkeur opgeven : zon of schaduw, bij de rivier, electriciteit, satelietontvangst of internet... Wij doen ons best om u alle comfort te geven !

Elke plaats is verschillend, voor tenten, caravans en campers ; alle plaatsen zijn voorzien van electriciteit in de nabijheid (6 ampere) ; uit voorzorg is het beter een verlengsnoer mee te nemen, er staan verschillende waterkranen met drinkwater tot uw beschikking.
Wilt u ons a.u.b. bij elke plaatsreservering details geven van uw tent, caravan en de afmetingen ervan ; dit om u een ruime plaats te kunnen geven en u tevreden te kunnen stellen.

U kunt op elke dag van de week aankomen en vertrekken ( al naar beschikbaarheid ) van na 12.00 uur op de dag van aankomst tot voor 12.00 uur, de dag van vertrek.

VOOR ALLE CAMPERS !

Onze camping is uitgerust met voorzieningen voor het lozen van vuil water en chemische toiletten. U kunt ook uw watertank vol tanken (gratis). Een geschikte plek voor campers bij de Pont du Gard. U kunt een comfortabel plekje krijgen tussen de bomen, inclusief electriciteit. Ter plaatse is er gelegenheid om uw chemisch toilet te legen en vers water te tappen.

Alle voorzieningen !

Wanneer u een geschikte halte zoekt met uw camper bij Remoulins voor een bezoek aan de Pont du Gard ?

Stop op la Sousta ! Onze camper service biedt u de mogelijkheid om uw vuile water en uw chemische toiletten te lozen.
- Uw vuile water
- Uw chemische toiletten
- En fris water (Eén token per verblijf) !

ONZE LABELS EN PARTNERS

Site par White Chapel - ID-Alizés

Vous avez une question ? Contactez nous pour plus d'infos
Om te voldoen aan de regelgeving met betrekking tot persoonlijke gegevens, geven we u de keuze om verschillende tools al dan niet te activeren waarmee we uw ervaring op deze site kunnen verbeteren (publieksmeting, sociale netwerken, enz.) Meer
Persoonlijke gegevens