Camping Pont du Gard: tussen de Provence en de Camargue

Welkom in de Gard!


Camping La Sousta is een dennenbos van 14 hectare aan de oever van de rivier de Gard (Gardon in het Occitaans, waaraan het departement Gard zijn naam te danken heeft), op 2 minuten lopen van de Pont du Gard. Onze camping heeft 258 kale plaatsen voor tenten, caravans of campers, 8 bivouacs, 4 chalets en 60 stacaravans (in totaal 330 plaatsen).

Camping Sousta en Provence ligt aan de poort van de Cevennen en de Camargue, halverwege tussen Nîmes en Avignon, op 15 kilometer van Uzès en op minder dan een uur van de Middellandse Zee.

Een ideale centrale ligging voor al uw uitstapjes: Les Baux de Provence, Saint Rémy de Provence, le Grau du Roi, Arles, en nog veel meer!

Als je je wilt ontspannen, profiteer dan van de rust, het privéstrand en het zwembad.

KAMPEERPLAATSEN IN DE PROVENCE IN GARD

Wil je er even tussenuit in de Provence?

Camping Sousta ligt aan de haven van de Provence, de Camargue en een dagje in de Cevennen. Kom tijdens uw vakantie genieten van de Provence van april tot oktober! Op de site van Pont du Gard vindt u de zoetheid van het leven, het gezang van de krekels, de Provençaalse markten, een dutje in de schaduw van de pijnbomen... u bent er! Buiten het seizoen kunt u vrij uw locatie kiezen.

 

Ontdek de campingkaart

 
KAMPEERPLAATSEN IN DE PROVENCE IN GARD

De Gard: een farniente en excursiebestemming tussen de Provence en de Camargue

BEZOEK DE PROVENCE EN GARD VANAF DE CAMPING
 

BEZOEK DE PROVENCE EN GARD VANAF DE CAMPING

Ontdek de Pont du Gard, Uzès, Nîmes, Les Baux de Provence, Avignon, Saint Rémy de Provence, les ocres de Roussillon...

Rond de camping laten vele dorpen, kenmerkend voor de Provence, u de tradities en knowhow van onze regio ontdekken.

Ontdek de lokale flora en fauna door de vele wandelpaden te nemen of ontspan voor een familiepicknick in de garrigue of het omliggende bos.

Neem vanaf de fontein Saint-Bonnet-du-Gard de GR 6 die u naar Pont du Gard brengt. U kunt de overblijfselen van het aquaduct volgen tot Vers-Pont-du-Gard, bekend om zijn kalksteen, een bouwmateriaal dat de eeuwigheid tart.

Altijd beginnend vanaf Pont du Gard, neem de GR 63 en bezoek het middeleeuwse dorp Castillon-du-Gard, zat op een kalkstenen heuvel. Het dorp heeft verschillende architecturale aspecten: geplaveide straten en waterspuwers, het huis van de wallen ...

Ideeën voor wandelingen/wandelingen

Natuurvakanties in Pont du Gard!


ONZE LABELS EN PARTNERS

Site par White Chapel - ID-Alizés

Vous avez une question ? Contactez nous pour plus d'infos
Om te voldoen aan de regelgeving met betrekking tot persoonlijke gegevens, geven we u de keuze om verschillende tools al dan niet te activeren waarmee we uw ervaring op deze site kunnen verbeteren (publieksmeting, sociale netwerken, enz.) Meer
Persoonlijke gegevens